Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:52807 kpl

Sallan KauneusSalonki

Aivan Lahden keskustassa, Hämeenkatu 10, Tuomitalon sisäpihalla sijaitseva Sallan KauneusSalonki palvelee asiakkaitaan maanantaista lauantaihin sovittujen hoitoaikojen mukaan.

Hoitosarjoina klinikkahoidoissa ja kotihoitotuotteina käytetään amerikkalaista EXUVIANCE-sarjaa.

Sky kosmetologi Salla Ståhlbergin hoitolassa voi kokea rentouttavan käsintehdyn hoidon vaikutukset yhdistettynä laadukkaisiin hoitotuotteisiin.

Kaikki hoidot suunnitellaan yksilöllisesti käyttäen hyväksi haastattelua ja asiakkaan terveydentilan kartoittamiseksi suunniteltua perustietokorttia. 

Hoidot tehdään aina asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaisesti.

Ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi säännölliset klinikkahoidot ja hyvin suunniteltu kotihoito muodostavat tärkeän kokonaisuuden.

wp_000943.jpg

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ SALLAN KAUNEUSSALONKIA

FACEBOOKISSA!

fblogo.jpg

Valtuutettu EXUVIANCE- hoitola

Exuviancella ollaan tarkkoja siitä, että heidän tuotteitaan saa myydä vain koulutettu ihoterapeutti, joka osaa antaa asiakkaalle asiantuntevia ohjeita ja seuraa myös tuloksia. Hoitolassa myydään vain alkuperäisiä tuotteita, mikä takaa asiakkaan turvallisuuden.

Tämän vuoksi Exuviance on ottanut käyttöön merkin, joka osoittaa, että kyseessä on valtuutettu Exuviance- hoitola, jossa asiakas saa asiantuntevaa ihonhoitoa ja jossa myydään vain alkuperäisiä tuotteita.

Tämä merkki on rekisteröity ja oikeudellisesti suojattu ja sitä saavat käyttää vain hyväksytyt Exuviance- hoitolat.

Authorized.png