Hoidot

Exuviance-kasvohoidot

Exuviance - parasta mitä ihosi voi saada!

exuvianse.jpg www.exuviance.fi

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Nämä tehokkaat ihonhoitokäsittelyt perustuvat kahden professorin yli 40 vuotta jatkuneeseen tutkimus- ja kehitystyöhön jonka tuloksena on syntynyt maailmankuuluja , patentoituja tuotteita.Tämä työ on myös sinun takuusi laadusta. Nämä professorit ovat saaneet patentin yli 120 tuotteelleen. Tästä syystä mikään tuote ei pysty lyömään Exuviancea. 

Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa hyväksikäyttävän tekniikan. Nyt Exuviance on tuonut markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa, joka sopii myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.

Glukonolaktoni, eräs PHA, on luonnossa esiintyvä ihon oma sokerihappo. Se sisältää monia hydroksiryhmiä, joiden ansiosta iho saa paljon kosteutta. Koska molekyyli on kooltaan suuri se imeytyy hitaasti ja hellävaraisesti ihon läpi. Siksi kaikki voivat käyttää Exuviancea; myös kaikkein herkkäihoisimmat.
 
Glukonolaktoni antaa iholle:
 • soluravintoa 
 • antioksidantteja 
 • pehmeyttä 
 • solujen uudistumisessa ja kuoriutumisessa tarvittavia aineita 
 • parantaa ihon luonnollista suojautumiskykyä ärsyttäviä aineita vastaan
Kaikki Exuviance-tuotteet on dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteuttavat voiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärystuotteet ovat hajusteettomia ja oftalmologisesti testattuja. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergeenisia.

Iho on kehomme suurin elin, jolla on tärkeä suojatoiminto. Hoida ihoasi kunnolla. Exuviancen ihonhoitotuotteet sekä hoitavat että korjaavat. Jos olet niin onnekas, että sinulla ei ole iho-ongelmia. ehkäisy ja suojaaminen ovat tärkeitä. Exuviancen avulla saat avun moniin ongelmiin, kuten:
 • akneen 
 • rosaceaan (ruusufinni) 
 • pigmenttimuutoksiin 
 • atooppisen ihon hoitoon 
 • kasvoissa esiintyviin juonteisiin ja ryppyihin
EXUVIANCE - TEHOKAS AMMATTIMAINEN IHONHOITO, JOKA TODELLA VAIKUTTAA.


......................................................................................................................................................................................................

Luontaishoitoihin perustuvat hieronnat

Shiatsu
Shiatsu on japanilainen hierontamenetelmä, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen.
Se on kokonaisvaltainen vartalohieronta, joka perustuu kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun.
Shiatsu muodostuu sanoista shi, joka tarkoittaa sormea ja atsu , joka tarkoittaa painamista eli "peukalon painallus" . Sormien lisäksi painalluksessa voidaan käyttää apuna kämmeniä, rystysiä ja jalkoja. Hoito tehdään futon-patjalla ja hoidettavalla on yllään omat, mielellään joustavaa materiaalia olevat vaatteet. Pyöritykset, keinuttelut ja venytykset voivat kuulua myös hoitoon. Keho käsitellään päästä varpaisiin.
Shiatsun avulla voidaan hoitaa muun muassa stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkäkipuja ja ruoansulatusvaivoja sekä kuukautisvaivoja.
Sen on todettu myös parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa.
Monien muiden hierontatapojen tavoin, shiatsulla katsotaan yleisesti olevan kehoa rentouttava vaikutus. On myös huomattava määrä tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että akupainantatekniikan on todettu voivan helpottaa eri syistä johtuvaa pahoinvointia ja oksentelua. Shiatsulla voi myös olla kipua lievittävä ja sedatiivinen vaikutus.

Aromaterapiahieronta
Aromaterapiahieronta on yksi osa aromaterapiaa. Sen tehokkuus perustuu eteeristen öljyjen hieromiseen iholle. Perusöljyyn sekoitetut eteeriset öljyt levitetään rauhoittavilla hierontaotteilla ihoon ja samalla ne poistavat kehosta kuona-aineita. Imeytyessään ihon kautta lymfakiertoon ja verenkiertoon, eteeriset öljyt leviävät koko elimistöön ja tasapainottavat koko kehoa. Samaan aikaan elimistö ottaa vastaan eteerisiä öljyjä myös hengitysteiden kautta.

Aromaterapiahieronta auttaa rentoutumaan ja se edistää ihon ja koko elimistön tervehtymistä. Sen on todettu sopivan myös sairauksien ennaltaehkäisyyn ja jälkihoitoon.
Hoidon aikana jokaista ihmistä lähestytään yksilöllisesti, selvitetään terveydentila ja valitaan sopivat eteeriset öljyt.

Hieronnan vaikutukset:
 • rentouttaa kivuliaita ja jännittyneitä lihaksia 
 • vilkastuttaa aineenvaihduntaa 
 • vahvistaa immuunijärjestelmää 
 • tasapainottaa hormonaalisia häiriöitä 
 • aktivoi lymfa- ja verenkiertoa 
 • edesauttaa nesteiden poistumista 
 • lievittää päänsärkyjä 
 • auttaa poistamaan elimistöstä kuona-aineita